Harrie Bouwhuis

Met de ondernemers achter de participaties - Harrie Bouwhuis, directeur BRControls, Zwolle

BRControls

We zijn een jong bedrijf, gestart in 1999. Voor ons is het belangrijk dat een organisatie als Wadinko achter ons staat. Voor het binnenhalen van (grote) opdrachten, maar ook voor het kapitaal dat nodig is om over te schakelen naar actieve groei en verdere productontwikkeling.

Wadinko is voor mij de perfecte sparringpartner.

Wat Bouwhuis Regeltechniek doet? In gebouwen komen steeds meer apparaten voor het bedienen van bijvoorbeeld licht, klimaat, data, telecommunicatie en beveiliging. Dat zijn meestal losse systemen, waarvan integratie lastig is. Ook hebben veel bedrijven kritische processen, waarbij storing of sabotage veel geld kost. Het is belangrijk om deze apparatuur en processen te bewaken.

Wij ontwikkelden een apparaat dat alle systemen integreert, afstelt en beheert, meestal op afstand. Daarmee kunnen en willen we alle elektronische processen bij grotere bedrijven beheren.

Wadinko is op de hoogte van alle ins en outs van ons bedrijf. Ik stel het bijzonder op prijs dat ik een beroep op hun knowhow mag doen. Dat doe ik dan ook vaak. Ik heb gemerkt dat voor Wadinko niet zozeer de harde cijfers tellen, maar vooral de mensen en ondernemers achter die cijfers. Kortom, Wadinko is voor mij de perfecte sparringpartner.

  • Participatie vanaf
    Participatie vanaf2002
  • Aantal medewerkers
    Aantal werknemers57
  • Aandeel Wadinko
    Aandeel Wadinko65%

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Stationsweg 11 - Postbus 445 - 8000 AK Zwolle - Tel: 038 425 93 60 - E-mail: info@wadinko.nl