Doorgaan naar content

We willen onze slagkracht vergroten

cases

Afbeelding van man met controller in zijn hand bij het bedrijf IMS.

Ik begon mijn carrière bij Philips Semiconductors. Daarna volgden functies bij machinebouwer Fico/BESI en transducer producent Sonion. Sinds 2014 ben ik directeur-aandeelhouder bij IMS. Ik kende de onderneming al ruim 10 jaar als klant, toen de toenmalige eigenaar mij de kans voorlegde om hem op te volgen.

Ton Pothoven, directeur bij IMS in Almelo.
Ton Pothoven, directeur IMS

Dat was gelijk ook mijn kennismaking met Wadinko. Natuurlijk heb je in het begin dan vrij intensief contact. Wat me toen al opviel is dat ze bij Wadinko altijd alle rust bewaren. Dat geeft veel vertrouwen.

Groei stimuleren

Nu we met IMS goed op koers liggen hebben we onze vaste overleggen. Verder stimuleert Wadinko ons om te groeien. Over groei gesproken, een heel goed initiatief vind ik de Wadinko Academie voor persoonlijke ontwikkeling van directeur-grootaandeelhouders.

Wat betreft IMS, we zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende fase. We willen onze slagkracht vergroten en we willen meer focus. Maar dat alles wel op een weloverwogen manier. Sowieso denken we hier veel na, dat is en blijft de basis van ons succes.

Interview met Ton Pothoven, directeur van IMS.

Gerelateerde cases

Alle cases