Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Toekomstbestendig ondernemen

WMKB

U bent MKB-ondernemer of bent u een duurzaamheidsmanager? Dan wordt u dagelijks geconfronteerd met de noodzaak om duurzaam en maatschappelijk verantwoordelijk te gaan ondernemen. Misschien bent u al gestart om uw businessmodel en uw bedrijfsvoering te verduurzamen. Het kan ook zijn dat u nog zoekende bent. Dat u vragen hebt over hoe, wat en waar te beginnen.

WMKB.

Speciaal voor ondernemers als u die vandaag al willen bouwen aan het bestaansrecht van hun organisatie in de toekomst, heeft Wadinko het initiatief genomen tot WMBK. WMKB helpt u in beweging te komen bij verduurzamingsvraagstukken. Stap voor stap zonder het ingewikkeld te maken.

Diensten

De diensten van het WMKB richten zich op bewustwording, in actie komen en vernieuwen. Wat is uw weg naar 2030?  Samen met u wil WMKB op zoek gaan naar de kansen en mogelijkheden die u nu kunt aangrijpen, om in de nabije toekomst waarde(n)vol te blijven voor uw stakeholders.

En dat op een manier die aansluit bij wat u nu nodig heeft, zonder dat toekomstige generaties daarvoor de rekening gepresenteerd krijgen.