Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Financieringsvraagstuk?

Bedrijfsopvolging

U zoekt kandidaten met kapitaal voor uw bedrijfsopvolging?

Na al die intensieve jaren bent u nog steeds ambitieus en borrelen er volop plannen in uw hoofd. Tegelijk weet u dat er een dag komt dat u het stokje echt moet overdragen. Maar aan wie vertrouwt u uw bedrijf toe? Investeringsmaatschappij Wadinko heeft al vele bedrijfsopvolgingen op succesvolle wijze begeleid én gefinancierd, zowel bij grootbedrijven, MKB-bedrijven als familiebedrijven.

Voor veel ondernemers is bedrijfsopvolging een beladen onderwerp. Want even los van de emoties en sentimenten, waar of hoe vind je een geschikte opvolger? En hoe zit het met de financiële aspecten? Hoe stel je bijvoorbeeld de overnamesom vast? Hoe lang blijft u zelf nog verbonden aan ‘uw’ bedrijf? Gelukkig zijn er specialisten die u bij dat alles goed bij kunnen helpen. Investeringsmaatschappij Wadinko heeft al vele malen bewezen de juiste partijen aan tafel te krijgen.

Wadinko, het investeringsbedrijfmet kennis van zaken
Als regionale participatiemaatschappij beschikt Wadinko over een uitgebreid en kwalitatief zeer hoogwaardig netwerk. Bijna dagelijks onderhoudt Wadinkocontacten met zichzelf bewezen, ervaren ondernemers, managers en bestuurders die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Dat, in combinatie met de corebusiness van Wadinko om risicokapitaal ter beschikking te stellen voor overnames én de zeer ruime ervaring van Wadinko met zowel MBI’s (management buy-in) als MBO’s (management buy-out), maakt dat er vrijwel altijd een oplossing op tafel komt, die voor alle partijen bevredigend is.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Heeft u al eens actief de mogelijkheden van bedrijfsopvolgingonderzocht? Of heeft u zich daarover al eens laten informeren? Behoort uw organisatie tot de maakindustrie of de zakelijke dienstverlening en besteedt u aandacht aan innovatie of duurzaam ondernemen? Misschien heeft u al een geschikte opvolger op het oog, maar vormt de financireing een struikelblok. Dan komen we graag eens in contact met u. Wellicht sluiten uw wensen, ons netwerk en onze gezamenlijke ambities perfect op elkaar aan.