Doorgaan naar content

Bedrijfsovername financieren

U zoekt een participant met visie om uw overname te financieren?

Start een gesprek

U hebt uw sporen verdient als werknemer, manager of bestuurder en u bent toe aan een eigen zaak. Of u wilt een bedrijfsovername doen om uw product- of dienstenportfolio uit breiden of om uw bedrijfsketen te optimaliseren. Investeringsmaatschappij Wadinko kan dan uitkomst bieden met risicokapitaal om de overname te financieren.

In plaats van een eigen bedrijf te starten, kan het ook heel interessant zijn een bestaand bedrijf over te nemen. Alleen al in Overijssel staan er tal van bestaande en gezonde bedrijven, waaronder ook familiebedrijven, in de etalage. Natuurlijk kunt u voor een overname geld lenen bij traditionele vermogensverschaffers. Of u opteert voor het financieren van de overname voor risicokapitaal. Investeringsbedrijf Wadinko heeft al tal van overnames begeleid en daarvoor tevens durfkapitaal ter beschikking gesteld.

Afbeelding van een vrouw voor een flip-over bij het bedrijf Vrieling.

Wadinko, de netwerker bij uitstek

Wadinko is een regionale participatiemaatschappij die naast durf kapitaal ook kennis, managementondersteuning en een uitgebreid netwerk ter beschikking stelt. Juist uit dat netwerk krijgt Wadinko vaak de juiste partijen om tafel. Ook komt dan in vrijwel alle gevallen de financiering rond met behulp van risicokapitaal. Uiteraard stelt Wadinko eisen aan het over te nemen bedrijf. Dat moet in de kern gezond zijn. Net zo vraagt Wadinko veel van u als ondernemer in spé. Tegelijk heeft Wadinko u ook veel te bieden. Bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s van WIMM, een participatie van Wadinko die zich richt op het verhogen van de kwaliteit van ondernemen in de provincie Overijssel.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een gezond bedrijf in de maakindustrie of de zakelijke dienstverlening met volop ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie ter overname? En heeft u ideeën over innovatie of duurzaam ondernemen? Of heeft u al een bedrijf op het oog, maar bent u nog op zoek naar financiering? Dan komen we graag eens met u in contact. Wellicht vinden we een ideale match tussen uw wensen, onze mogelijkheden en onze gezamenlijke ambities.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van "Bedrijfsovername financieren" met Wadinko? We ontmoeten u graag!

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.