Doorgaan naar content

Bedrijfsovername financieren

Wilt u uw bedrijfsovername snel en efficiënt financieren? Wadinko biedt niet alleen kapitaal, maar ook strategische ondersteuning en een waardevol netwerk om uw succes te garanderen.

Start een gesprek

Waarom een bedrijfsovername?

U heeft uw sporen verdiend als werknemer, manager of bestuurder. Nu bent u klaar voor een eigen zaak. Misschien wilt u een bedrijfsovername doen om uw product- of dienstenportfolio uit te breiden of om uw bedrijfsketen te optimaliseren. Wadinko biedt risicokapitaal om uw overname te financieren en uw groeiplannen te realiseren.

In plaats van een eigen bedrijf te starten, kunt u ook een bestaand bedrijf overnemen. In Overijssel staan veel gezonde bedrijven, waaronder familiebedrijven, in de etalage. Natuurlijk kunt u voor een overname geld lenen bij traditionele vermogensverschaffers. Maar risicokapitaal van Wadinko biedt een flexibel en vaak gunstiger alternatief. Wadinko heeft al vele overnames succesvol begeleid en durfkapitaal beschikbaar gesteld.

Afbeelding van een vrouw voor een flip-over bij het bedrijf Vrieling.

Wadinko, uw netwerkpartner bij uitstek

Wadinko is een regionale participatiemaatschappij die naast durfkapitaal ook kennis, managementondersteuning en een uitgebreid netwerk biedt. Dankzij dit netwerk brengt Wadinko vaak de juiste partijen samen. Hierdoor komt de financiering meestal rond met behulp van risicokapitaal. Wadinko stelt eisen aan het over te nemen bedrijf; het moet in de kern gezond zijn. Daarnaast verwacht Wadinko veel van u als ondernemer in spé. Tegelijkertijd biedt Wadinko u veel, zoals persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s van WIMM door middel van het investerings- en ontwikkelingsplatform, gericht op het verhogen van de kwaliteit van ondernemerschap in Overijssel.

Ontdek de mogelijkheden met Wadinko

Zoekt u een gezond bedrijf in de maakindustrie of zakelijke dienstverlening met volop ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie? Heeft u ideeën over innovatie of duurzaam ondernemen? Of heeft u al een bedrijf op het oog, maar zoekt u nog financiering? Neem dan contact met ons op. Wadinko helpt u graag om een ideale match te vinden tussen uw wensen, onze mogelijkheden en gezamenlijke ambities.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van "Bedrijfsovername financieren" met Wadinko? We ontmoeten u graag!

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.