Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Financieringsvraagstuk?

Groeiambities

U zoekt een investeerder die de komende jaren met u mee wil groeien?

Start een gesprek

Banken hanteren strenge regels voor het verstrekken van kapitaal aan bedrijven. Investeringsbedrijf Wadinko verstrekt risicodragend kapitaal aan organisaties met ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie.

Als ondernemer bent u gedreven en ambitieus. Het liefst laat u uw bedrijf groeien. Zo snel en zo groot mogelijk. Maar u weet ook dat de groei en ontwikkeling van een bedrijf gepaard gaat met veel additionele kosten en extra investeringen. En zo gemakkelijk als het vóór de economische crisis was om groeikapitaal op te halen om bijvoorbeeld uw machinepark uit te breiden, zo moeilijk en ingewikkeld is het vandaag de dag. ‘Hoe laat ik mijn bedrijf dan organisch en verantwoord groeien’, vraagt u zich af?

Wadinko, enig in zijn soort
Investeringsmaatschappij Wadinko verstrekt risicodragend kapitaal, kennis en managementondersteuning aan organisaties met ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie. Dat doet Wadinko vanuit Zwolle in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Wadinko participeert in zowel MKB- als grootbedrijven zijn. Ook alternatieve investeringen als een Ondernemerslening behoren tot de mogelijkheden. Gaat het om het verstrekken van durfkapitaal, dan is Participatiemaatschappij Wadinko enig in zijn soort. Om te beginnen is Wadinko ondernemer met de ondernemers en neemt Wadinko via commissariaten ook zelf verantwoordelijkheid. Verder onttrekt Wadinko geen kapitaal aan deelnemingen totdat die een robuust eigen vermogen hebben bereikt. Zo kunt u zich volop focussen op uw bedrijfsgroei.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Heeft u al eens actief een investeerder gezocht? Heeft u ooit alternatieve investeringen overwogen? Behoort uw organisatie tot de maakindustrie of de zakelijke dienstverlening? En besteedt u aandacht aan innovatie of duurzaam ondernemen? Dan hebt u wellicht volop ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie, waarmee u ook onze regionale economische structuur kunt bevorderen. Is dat het geval, dan komen we graag met u in contact.

test

test