Doorgaan naar content

Groeiambities

Uw groeiplannen realiseren met de juiste investeerder. Zoekt u een investeerder die met u wil meegroeien? Wadinko biedt kapitaal en ondersteuning om uw ambities waar te maken.

Start een gesprek
Afbeelding van een opgerold topdekmatras van Auping.

Wadinko, enig in zijn soort

Banken hanteren strenge regels voor het verstrekken van kapitaal aan bedrijven. Wadinko verstrekt risicodragend kapitaal aan organisaties met ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie.

Als ondernemer bent u gedreven en ambitieus. U wilt uw bedrijf laten groeien, zo snel en zo groot mogelijk. Maar u weet ook dat groei en ontwikkeling veel kosten en investeringen met zich meebrengen. Waar het voor de economische crisis eenvoudig was om groeikapitaal te verkrijgen, is het tegenwoordig veel moeilijker. ‘Hoe laat ik mijn bedrijf dan organisch en verantwoord groeien?’, vraagt u zich af.

Afbeelding van productiemedewerker in de productie van het bedrijf Axxor.
Afbeelding van productiemedewerker in de productie van het bedrijf Axxor.

Wadinko: Uw unieke partner in groei

Wadinko verstrekt risicodragend kapitaal, kennis en managementondersteuning aan organisaties met groeipotentie. Wij opereren vanuit Zwolle en zijn actief in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe. Wadinko participeert in zowel MKB- als grote bedrijven. Ook alternatieve investeringen zoals een Ondernemerslening zijn mogelijk. Als het gaat om durfkapitaal, is Wadinko uniek. Wij ondernemen samen met u en nemen via commissariaten ook zelf verantwoordelijkheid. Bovendien onttrekken we geen kapitaal aan deelnemingen totdat ze een robuust eigen vermogen hebben bereikt. Zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijfsgroei.

Ontdek de mogelijkheden met Wadinko

Heeft u al eens actief een investeerder gezocht? Heeft u alternatieve investeringen overwogen? Behoort uw organisatie tot de maakindustrie of zakelijke dienstverlening? Besteedt u aandacht aan innovatie of duurzaam ondernemen? Dan heeft u volop ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie om onze regionale economische structuur te bevorderen. We komen graag met u in contact.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

test

test

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.