Doorgaan naar content

Management buy-in of buy-out

Advies voor ondernemers die op een kruispunt staan. Zet in op je toekomst met Wadinko als betrouwbare partner

Start een gesprek
Afbeelding van een opgerold topdekmatras van Auping.

Wat zijn jouw ondernemersplannen voor morgen?

Met bloed, zweet en tranen heb je je bedrijf opgebouwd. Na al die jaren van inspanning sta je nu op een kruispunt. Misschien wil je wel gaan verkopen om comfortabel te rentenieren. Misschien denk je erover na om bedrijfsonderdelen af te stoten om het wat rustiger aan te doen. Of je wilt nog een keer gas wilt geven en overnames wilt doen. Welke plannen je ook maakt, welke berekeningen je er ook op los laat, onder de streep kom je steeds uit op een management buy-in of juist een buy-out.

Afbeelding van productiemedewerker in de productie van het bedrijf Axxor.
Afbeelding van productiemedewerker in de productie van het bedrijf Axxor.

Maar hoe dan? En met wie dan? Gelukkig is er Wadinko die jou als geen ander kan adviseren en ondersteunen. Investeringsmaatschappij Wadinko heeft al vele malen bewezen de juiste partijen aan tafel te krijgen. Net zo kan Wadinko terugzien op succesvolle management buy-ins en buy-outs, zowel bij grootbedrijven, MKB-bedrijven als familiebedrijven.

  • Bijna dagelijks onderhoudt Wadinko contacten met zichzelf bewezen, ervaren ondernemers, managers en bestuurders die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

  • Als regionale participatiemaatschappij beschikt Wadinko over een uitgebreid en kwalitatief zeer hoogwaardig netwerk.

  • Wij kijken niet alleen naar groei, maar dragen ook bij aan de kwaliteit van ondernemerschap.
    Door de zeer ruime ervaring van Wadinko komt er altijd een oplossing op tafel komt, die voor alle partijen bevredigend is.

We zorgen er niet alleen voor dat jij de juiste man of vrouw ontmoet, vanuit onze corebusiness gaan we graag nog een paar stapjes verder, zowel voor jouw bedrijfsopvolger of voor je nieuwe toekomstplannen.

  • We stellen toekomstgerichte en duurzame strategieën op

  • We stellen risicodragend kapitaal ter beschikking,

  • We bieden managementondersteuning aan

  • We introduceren je in netwerken die ertoe doen

Om je plannen voor morgen te realiseren kun je maar beter vandaag contact opnemen met Wadinko. Zeker als die plannen innovatie, duurzaam duurzame technologieën en circulair ondernemen in de maakindustrie en zakelijke dienstverlening omvatten. Welke uitdaging je ook te tackelen hebt, Wadinko is de partner die je kunt vertrouwen.

Wadinko is een ondernemende participatiemaatschappij met als maatschappelijke opdracht het stimuleren van gezonde regionale bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, Noordelijk Flevoland en Zuidwest-Drenthe.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Start een gesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden van "Management buy-in of buy-out" met Wadinko? We ontmoeten u graag!

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.