Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

HR en Managementondersteuning

WIMM

Ontwikkelaar van mens en organisatie

Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dát is waar WIMM in gelooft. De juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat ze gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen.

Het ontstaan
In 2017 is WIMM geboren uit een initiatief van Wadinko en twee andere ondernemers, die Hemmink BV en Unica BV tot een succes hebben gemaakt. Net als Wadinko, zijn zij zeer betrokken bij de regio. De aandeelhouders wilden graag investeren in Human Capital en dat is ook hoe de naam WIMM is ontstaan:

De oprichters van WIMM hebben als doel extra bedrijvigheid te creëren in Overijssel en de Noordoostpolder én de kwaliteit van die bedrijvigheid te verhogen. Door programma’s te ontwikkelen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling voor alle niveaus binnen organisaties – van aanstormend talent en gevestigd middenkader tot aan directies – biedt WIMM deelnemers een slimme en praktisch doorgaande leerlijn. Op deze manier stimuleert WIMM de oproep van de overheid aan mensen om ‘een leven lang te leren’.

Onze visie
De wereld waarin wij leven vraagt veel van individuen. Mensen moeten steeds langer doorwerken tot aan hun pensioen en de veranderlijke maatschappij vraagt om een continue veerkracht van mensen. En juíst om die reden is het belangrijk dat mensen de kans krijgen zich continu te ontwikkelen om inzetbaar te blijven gedurende het werkende leven. Oftewel:

Ieder mens heeft recht op een leven lang ontwikkelen.

Onze missie
Wij helpen MKB organisaties en hun medewerkers te ontwikkelen. Dit doen wij door medewerkers in alle lagen van organisaties op te leiden en organisaties te ontzorgen op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers.

Wij geloven namelijk dat het investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers de kwaliteit en wendbaarheid van het MKB in de regio Overijssel en de Noordoostpolder vergroot. Wij zijn dan ook:

Ontwikkelaar van mens en organisatie

Werkwijze WIMM

WIMM.