Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Meer inzicht

WRS.Finance

Voor meer inzicht

Investeren of toch nog even wachten? Zelf die overname financieren of daarvoor groeikapitaal aantrekken? Wel of niet uw kostprijs aanpassen? Liggen uw talenten en capaciteiten op een ander vlak liggen dan op het financiële? Dan leiden dit soort vraagstukken al snel tot rusteloze nachten. Datzelfde geldt als uw financiële bedrijfsvoering niet helemaal of zelfs helemaal niet op orde is. Vanaf nu staat WRS.Finance u in al die gevallen graag bij met raad en daad.

De diensten en producten van WRS.Finance zijn gebaseerd op de pijlers Financiën & Analyses, Business controlling en Opleidingen. Een specialisme binnen WRS.Finance is het uitvoeren van due diligences bij fusies en overnames.

Financiën & Analyses

WRS.Finance formuleert én implementeert samen met u een solide financiële strategie, die nu én in de toekomst past bij uw onderneming, branche of sector.

Business controlling

WRS.Finance geeft u praktische inzichten, handvatten en meer over hoe uw financiële resultaten in te zetten als actuele en betrouwbare management-informatie.

Opleidingen

In nauwe samenwerking met WIMM, TSM, Saxion, Windesheim en de UT vergroot WRS.Finance de financiële kennis binnen uw organisatie.

Waarom WRS.Finance?

WRS.Finance is een initiatief van de ondernemende Participatiemaatschappij Wadinko N.V. uit Zwolle, die ook in WRS.Finance participeert, en Robbert Jan Bruins Slot en Sander Dijkers van DRS.Advies uit Enschede. Wadinko streeft vanuit zijn maatschappelijke opdracht naar meer bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe. Daarvoor is het nodig dat ook de kwaliteit van ondernemen een impuls krijgt. Het is aan WRS.Finance om de financiële functies in het werkgebied te verbeteren.

Meer weten?

Kijk op WRS.Finance