Hydratec Industries NV voert vergaande besprekingen met de participatiemaatschappij Wadinko uit Zwolle over het verwerven van een 75% belang in Stork Plastics Machinery B.V. in Hengelo en Rollepaal Holding B.V. in Dedemsvaart.

Er is advies gevraagd aan de betrokken ondernemingsraden. Tevens zal de voorgenomen transactie ter goedkeuring worden voorgelegd aan een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec NV.

Stork Plastics Machinery

Stork Plastics Machinery (Stork IMM) is al meer dan 50 jaar een Nederlandse producent van spuitgietmachines. Stork IMM is gespecialiseerd in machines voor de snelle en nauwkeurige productie van dunwandige producten,onder andere voor de voedingsindustrie. Stork IMM heeft vestigingen in Hengelo (NL) en Meinerzhagen (D) waar in totaal ca. 150 mensen werken.

Rollepaal

De belangrijkste activiteit van Rollepaal is de ontwikkeling, fabricage, montage en wereldwijde verkoop van apparatuur voor de productie van sterke, lichtgewicht PVC buizen. Verder ontwerpt en produceert men hoogwaardige spuitgietmatrijzen voor buisfittingen . Bovendien produceert men ook verspaande onderdelen welke ook aan derden geleverd worden. Rollepaal Holding heeft vestigingen in Dedemsvaart (NL), Ahmedabad (India) en Baltimore (USA) waar in totaal ca. 230 mensen werken.

Over Hydratec

Hydratec Industries NV is een technologiebedrijf, een wereldwijd actieve specialist in industriële systemen en componenten, met een focus op de markten Food, Mobility & Health. Meer over Hydratec.