Parttime vacature

Zit het plannen en organiseren in je bloed? Is websitebeheer en het plaatsen van nieuwsberichten op social media iets voor jou? Vind je het leuk om mensen te ontvangen en te woord te staan en ben je minimaal 2 dagen/16 uur in de week beschikbaar? Mogelijk is er dan een rol weggelegd voor jou als parttime secretaresse in ons 8-koppige team.

Verantwoordelijkheden

Secretarieel

Het plannen van afspraken voor het team, het ontvangen van bezoek, het up-to-date houden van het CRM-bestand en het digitaal archiveren van documenten op SharePoint. Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega (officemanager) en bent bereid haar bij afwezigheid geheel of gedeeltelijk te vervangen.

Marketing & Communicatie

Het assisteren van de manager marketing & public affairs bij de diverse communicatie-uitingen (website, social media, brochures, leaflets). Het voorbereiden en organiseren van bijeenkomsten (ook grote events).

Kwalificaties

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Je hebt ervaring als secretaresse, bent proactief, flexibel, discreet en collegiaal. Daarnaast is ervaring met websitebeheer, social media en bekendheid met financiële termen een pre.

Zwolle

Je voert je werkzaamheden uit op het Wadinko kantoor in Zwolle. Ons kantoor bevindt zich naast het NS-station.

Over Wadinko

Wadinko is een regionale participatiemaatschappij, die de bedrijvigheid – en daarmee de werkgelegenheid – wil bevorderen in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe.

Wadinko neemt langdurig deel in nieuwe of bestaande, kansrijke ondernemingen. De deelname bestaat uit inbreng van risicodragend kapitaal, kennis en managementondersteuning. Bedrijven die willen groeien of innoveren, zich willen verzelfstandigen of opvolgingsvraagstukken hebben, zijn bij Wadinko aan het juiste adres.

De bedrijven waar Wadinko bij voorkeur in participeert, behoren tot de maakindustrie, zakelijke dienstverlening en logistiek. Voor Wadinko tellen niet zozeer de harde cijfers, maar vooral de mensen en ondernemers achter die cijfers. De aandeelhouders van Wadinko zijn de provincie Overijssel en 24 gemeenten uit het werkgebied van de voormalige Waterleiding Maatschappij Overijssel.

Over het team

Wadinko heeft een enthousiast team van 5 mannen en 2 vrouwen: een algemeen directeur, een officemanager, een controller, een manager marketing & public affairs en vier investment managers. Met een parttime secretaresse erbij zitten we op een team van 8. Het teamgevoel is voor ons belangrijk.

Meer informatie

Wadinko heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en biedt ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je iets meer weten over de vacature dan kun je bellen met Nora Rietberg, officemanager, telefoon 038-4259360.

Wil je solliciteren? Dan ontvangen we graag voor 22 augustus 2022 een email met jouw motivatie en CV op het adres n.rietberg@wadinko.nl