Human Capital

In 2017 introduceerde Wadinko Wimm, wat staat voor Wij Investeren in Mens en Maatschappij. De doelstelling van Wimm is meer en extra bedrijvigheid creëren in de regio Overijssel én de kwaliteit van die bedrijvigheid verhogen. Dat doet Wimm door het aanbieden en faciliteren van educatieve, op persoonlijke ontwikkeling gerichte programma’s voor alle niveaus binnen organisaties.

Focus

Wimm legt de focus op meer en beter ondernemerschap, op inspirerend leiderschap en op innovatieve talentontwikkeling. Hoe? Door het aanbieden en faciliteren van educatieve, op persoonlijke ontwikkeling gerichte programma’s. En dat voor alle niveaus binnen organisaties, van aanstormend talent en gevestigd middenkader tot en met directies. Zo biedt Wimm deelnemers een slimme en praktische doorgaande leerlijn, geheel conform de oproep van de overheid aan mensen om ‘een leven lang te leren’.

Hét alternatief

Wimm zet in op het samenwerken en het delen van kennis en ervaring tussen het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. Door gezamenlijk educatieve programma’s op te zetten en te faciliteren kan een hoge en constante kwaliteit behaald worden en kunnen kosten worden gedeeld. Het zonder winstoogmerk opererende Wimm is daarmee hét aantrekkelijke alternatief voor zelf veel tijd en geld in opleidingen investeren.

Programma 2018 - 2021

Wimm heeft voor de periode 2018 -2021 een aantal interessante programma’s op stapel staan.

Traineeship

Het Wimm Traineeship biedt jong afgestudeerde talenten de kans om kennis en ervaring op te doen in het regionale bedrijfsleven. Lees meer

MBO Mini Masters

In samenwerking met Deltion College (regioHardenberg) start binnenkort een programma voor MBO niveau 3 en 4 dat in twee jaar toe werkt naar opleidingrichting niveau 5 (Associate Degree). Dit programma combineert theorie met persoonlijke ontwikkeling.

Vanzelfsprekend Samenwerken

Dit programma stelt het middenkader in staat te groeien, zich verder te specialiseren of zich voor te bereiden op managementfuncties.

Academie

De Wimm Academie is er voor directeuren/DGA’s die zich verder willen ontwikkelen. Het accent in dit persoonlijke ontwikkelingsprogramma ligt op effectief en inspirerend leiderschap.

Meer weten?

Lees hier alles over Wimm.