De bedrijven waar Wadinko bij voorkeur in participeert, behoren tot de maakindustrie, zakelijke dienstverlening en logistiek. Omdat deze bedrijven veel aandacht besteden aan diverse vormen van innovatie hebben zij ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie. Daarmee dragen ze in belangrijke mate bij aan de bevordering van de regionale economische structuur.

Onze participaties

Food Connect produceert verse en vriesverse maaltijden en bezorgt die aan consumenten, organisaties en bedrijven door heel Nederland.

Logo FoodConnect2

Eshuis is gespecialiseerd in het klant-specifiek bedrukken en nabewerken van zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, sachetfolies, wrap-around-labels, krimpsleeves en kaasetiketten.

ESHUIS LOGO PMS

Schuitemaker uit Rijssen ontwikkelt, produceert en verkoopt al bijna 100 jaar professionele landbouwwerktuigen op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten.

Logo SR since1919

Cycloon Post & Fietskoeriers is de meest duurzame en sociale logistiek dienstverlener van Nederland. Verreweg de meeste post en pakketten bezorgt Cycloon op de fiets.

Cycloon logo vierkant JPG

Tielbeke is een logistieke dienstverlener actief in (dedicated) transport, Benelux distributie en warehousing met diverse standplaatsen in Noord- en Oost-Nederland.

logo Tielbeketop