De bedrijven waar Wadinko bij voorkeur in participeert, behoren tot de maakindustrie, zakelijke dienstverlening en logistiek. Omdat deze bedrijven veel aandacht besteden aan diverse vormen van innovatie hebben zij ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie. Daarmee dragen ze in belangrijke mate bij aan de bevordering van de regionale economische structuur.

Onze participaties

Axxor is een van de toonaangevende bedrijven in de productie van papieren honingraat. De productie vindt plaats in Europa (Nederland en Polen) en Amerika (Danville) op in eigen beheer ontwikkelde ultramoderne productielijnen.

Axxor

Vrieling Adviesgroep adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim of over de aan- en verkoop van vastgoed.

logo

Robertpack is een system integrator van robotsystemen voor picking, packing, palletising en handling toepassingen voor de foodindustrie.

Middel 1

Novon is een in 1993 opgericht allround schoonmaakbedrijf, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Zwolle. Nevenvestingen zijn er in Enter, Groningen en Leeuwarden. Novon is voornamelijk actief in de regio Noordoost-Nederland met dagelijkse schoonmaak, specialistische reiniging, pay per clean en sanitaire hygiëne.

logo