Doorgaan naar content

platform

WIMM

WIMM

Organisatieontwikkeling Human development

Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dát is waar WIMM in gelooft. De juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat ze gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen.

Het ontstaan

In 2017 is WIMM geboren uit een initiatief van Wadinko en twee andere ondernemers, die Hemmink BV en Unica BV tot een succes hebben gemaakt. Net als Wadinko, zijn zij zeer betrokken bij de regio. De aandeelhouders wilden graag investeren in Human Capital en dat is ook hoe de naam WIMM is ontstaan:

Wij investeren in mens en maatschappij

De oprichters van WIMM hebben als doel extra bedrijvigheid te creëren in Overijssel en de Noordoostpolder én de kwaliteit van die bedrijvigheid te verhogen. Door programma’s te ontwikkelen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling voor alle niveaus binnen organisaties – van aanstormend talent en gevestigd middenkader tot aan directies – biedt WIMM deelnemers een slimme en praktisch doorgaande leerlijn. Op deze manier stimuleert WIMM de oproep van de overheid aan mensen om ‘een leven lang te leren’.

Onze visie

De wereld waarin wij leven vraagt veel van individuen. Mensen moeten steeds langer doorwerken tot aan hun pensioen en de veranderlijke maatschappij vraagt om een continue veerkracht van mensen. En juíst om die reden is het belangrijk dat mensen de kans krijgen zich continu te ontwikkelen om inzetbaar te blijven gedurende het werkende leven. Oftewel:

Ieder mens heeft recht op een leven lang ontwikkelen.

Onze missie

Wij helpen MKB organisaties en hun medewerkers te ontwikkelen. Dit doen wij door medewerkers in alle lagen van organisaties op te leiden en organisaties te ontzorgen op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers.

Wij geloven namelijk dat het investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers de kwaliteit en wendbaarheid van het MKB in de regio Overijssel en de Noordoostpolder vergroot. Wij zijn dan ook:

Ontwikkelaar van mens en organisatie

Werkwijze WIMM

Symbool van een lamp als teken voor innovatie.

Ontwikkeling

Aan de basis van organisatieontwikkeling staat de ontwikkeling van de mens, is onze overtuiging. Daarom zijn onze oplossingen stuk voor stuk mensgericht. Ons doel? Het MKB in Overijssel en de Noordoostpolder versterken.
Symbool van een euroteken als uitdrukking van winstoogmerk.

Geen winstoogmerk

Wij werken zonder winstoogopmerk. Op die manier is het mogelijk om onze dienstverlening laagdrempelig en toegankelijk te houden voor het MKB.
Symbool van een hiërarchie van 1 chef met 3 medewerkers.

Verbinden

Door studenten, het onderwijs en bedrijfsleven samen te brengen, hebben wij een sterk verbindende functie in de regio Overijssel en de Noordoostpolder.

Het platform van Wadinko

Klik op een platform voor meer informatie

Afbeelding van vrouw.
Afbeelding van robothond Spot van Perron038 met een student op de achtergrond die console in zijn handen houdt om de robothond te besturen.
Afbeelding van een woordenwolk.
Stippen als onderdeel van het logo van het bedrijf WRS.Finance.
Man achter bureau met twee computer beeldschermen.
Afbeelding van rechtopstaande matrassen van het bedrijf Auping in rolcontainers.

WIMM

Organisatieontwikkeling Human development

Bekijk platform

Perron038

Innovatie voor de maakindustrie

Bekijk platform

Academy

Kennis, leiderschap en Care & Dare

Bekijk platform

Ondernemersklankbord

Persoonlijk advies voor ondernemers

Bekijk platform

WRS.Finance

Complexe zaken simpel en inzichtelijk maken!

Bekijk platform

WMKB

WMKB helpt ondernemingen bij het inrichten en verbeteren van duurzame en circulaire bedrijfsvoering.

Bekijk platform

Digital transformation

Met de inzet digitale middelen zijn ondernemingen beter toekomstbestendig.

Bekijk platform

Lean Manufacturing

Wadinko wil ondernemingen ondersteunen om productieprocessen te verbeteren en meer lean te werken.

Bekijk platform