Vanaf 16 mei 2019 geldt een tijdelijk route- en parkeeradvies voor bezoek aan Wadinko in verband met de afgesloten rotonde Stationsplein.

Klik hier om de tijdelijke omleidings- en adviesroutes voor gemotoriseerd verkeer te bekijken.

Komend vanaf A28- afslag Zwolle-Zuid of Zwolle-Centrum:
Volg de borden naar het Station. U kunt niet verder rijden dan tot op de Westerlaan. U parkeert uw auto in de NS-parkeergarage rechts en gaat daarna te voet naar Wadinko, Stationsweg 11. Bij vertrek krijgt u een uitrijkaart van ons en kunt u dezelfde weg terug volgen.

Komend vanaf A28- afslag Zwolle-Centrum of vanuit Assendorp/Marslanden/Raalte:
Volg de aanwijzingen van uw navigatiesysteem naar de Stationsweg tot aan de ingang van de parkeerplaats van Regardz/Buitensociëteit aan uw rechterhand. U parkeert uw auto bij Regardz en gaat te voet naar Wadinko. Bij vertrek krijgt u een uitrijkaart van ons en kunt u dezelfde weg terug volgen.

Klik hier om een kaart met de tijdelijke verkeerssituatie bij Wadinko te bekijken.

Parkeren bij Wadinko is nog steeds mogelijk, maar dan s.v.p. rekening houden met een omleiding:
Bij het afrijden van de Wadinko/ABN-AMRO-parkeerplaats moet u de bewegwijzering naar links volgen. U rijdt op de Terborchstraat, kruist de Hertenstraat en slaat vervolgens linksaf de Zeven Alleetjes in. U rijdt door tot aan de T-splitsing met de Burgemeester van Roijensingel. Vanaf hier kunt u uw route weer bepalen (links richting A28 en rechts richting Assendorp/Raalte).

 

Wadinko NV, Stationsweg 11, Zwolle
Tel. 038-4259360

Mei 2019