Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Toekomst en innovatie

Perron038 maakt de toekomst

Innovatie voor maakindustrie

Perron038 is dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio. In het open innovatiecentrum in Zwolle werken we samen aan de toekomst van de high tech maakindustrie. Technici en bevlogen studenten werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. Door continu te innoveren, te leren en te inspireren. Om samen de toekomst te maken.

Perron038.

Perron038 brengt hightech bedrijven en onderwijs- en onderzoekinstellingen samen en faciliteert in innovatieprojecten en kennisontwikkeling. Machinebouwers en technische productontwikkelaars komen hier samen. Talent staat altijd centraal.

Perron038.

Perron038 is gevestigd direct aan het station van Zwolle. In een prachtige oude industriële hal die is omgebouwd tot hypermoderne omgeving. Waar talent kan groeien, zich ontwikkelen en kan innoveren. Door kennis te delen en elkaar te inspireren. Om te (blijven) kiezen voor werk in de techniek. Om machines en producten slimmer en duurzamer te maken. Door sneller en beter te leren innoveren.

Technici en studenten werken op Perron038 aan gezamenlijke innovatie projecten en aan eigen innovatieprojecten: Demonstrators, prototypes en modules van hightech machines ontwikkelen. Door middel van bijvoorbeeld robotica, IT-technologie, mechatronica, sensoren, additive manufacturing en vision. Ontwikkelen, testen en verbeteren. We blijven continue innoveren, voor de toekomst.