Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Financieringsvraagstuk?

Innovaties

U zoekt een partner met kapitaal voor uw innovatie?

Hoe uniek en doordacht uw innovatie ook is, het op de markt brengen ervan gaat altijd gepaard met een financieel risico. Traditionele financierders zijn niet altijd bereid daarvoor extra kapitaal te verschaffen. Investeringsmaatschappij Wadinko uit Zwolle verstrekt risicodragend bedrijfskapitaal aan organisaties die verder denken dan vandaag.

Als ondernemer anticipeert u op ontwikkelingen in uw branche of markt. Liever nog bent u die ontwikkelingen voor met uw eigen nieuwe, innovatieve en duurzame producten en diensten. Als geen ander weet u echter ook dat het ontwikkelen en het op de markt brengen van innovaties veel tijd en vooral veel geld kost. Niet iedereen heeft daar voldoende bedrijfskapitaal voor. Een kapitaalverhoging of een éénmalige kapitaalinjectie biedt dan uitkomst. Maar waar klopt u daarvoor aan?

Wadinko, de investeringsmaatschappij met visie
Participatiemaatschappij Wadinko verstrekt bedrijfskapitaal en kennis aan organisaties in ruil voor een minderheidsbelang. Daarnaast biedt Wadinko managementondersteuning en stelt het zijn uitgebreide netwerk ter beschikking. Wadinko onderscheidt zich van andere verschaffers van al of niet risicodragend vermogen door zijn specifieke opdracht en zijn regionale betrokkenheid. Voor Wadinko gaat het belang van economische groei in de regio voor snelle rendementsdoelstellingen. Verder hecht Wadinko aan een meer duurzame regio met als ultieme stip op de horizon een zoveel mogelijke circulaire regionale economie. Met extra bedrijfskapitaal van Wadinko kunt u dus uw eigen organisatie gereed maken voor de toekomst en tegelijk een bijdrage leveren aan een sterke regionale economische structuur.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Heeft u al eens actief een investeerder gezocht? Heeft u ooit alternatieve investeringenoverwogen? Behoort uw organisatie tot de maakindustrie of de zakelijke dienstverlening? En besteedt u aandacht aan innovatie of duurzaam ondernemen? Dan hebt u wellicht volop ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie, waarmee u ook onze regionale economische structuur kunt bevorderen. Is dat het geval, dan komen we graag met u in contact.