Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

participaties

SVgroup | Schuitemaker & Veenhuis

logo participatie vanaf

participatie vanaf

2018

logo aantal medewerkers

aantal medewerkers

184

logo vestigingsplaats

vestigingsplaats

Rijssen

SVgroup is in 2019 ontstaan door de bedrijfsfusie van Schuitemaker uit Rijssen en Veenhuis uit Raalte. SVgroup levert producten en diensten aan bedrijven en instellingen in de agrarische sector en gladheidbestrijding.

Schuitemaker uit Rijssen ontwikkelt, produceert en verkoopt al bijna 100 jaar professionele landbouwwerktuigen op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. De Schuitemaker machines worden verkocht over de gehele wereld.

Onder het Schuitemaker merk bieden we een breed pakket aan professionele landbouwmachines voor voederwinning, voeren en (be)mesten voor de loonwerker en moderne veehouder.

Schuitemaker Industrial¬†levert een totaalpakket aan oplossingen voor gladheidsbestrijding, gericht op wegbeheerders in Nederland. Vari√ęrend van zoutstrooisystemen, sneeuwploegen tot logistieke opslag- en beheervoorzieningen¬†en strooimanagementsystemen.

Daarnaast levert Schuitemaker Industrial een product-portfolio aan industri√ęle halffabricaten zoals profielen, frames en filterplaten voor de energiesector, machinebouw, halfgeleidermarkt en petrochemische industrie.

Veenhuis Machines ontwikkelt, ontwerpt en produceert mestsystemen en producten die landbouwers laten profiteren van organische mest en de voedingsstoffen daarin.