Doorgaan naar content

Voor adviseurs

U zoekt een partner als aanvulling op uw specialisatie?

Dagelijks spreekt u klanten en adviseert u hen over wat voor hun onderneming het beste of verstandigste is. Dat wil niet zeggen dat u hen die opties ook daadwerkelijk kunt aanbieden. Omdat uw specialisatie op een ander gebied ligt. Omdat u een andere corebusiness hebt dan het verstrekken van kapitaal. Misschien ontbreekt het u ook aan het juiste netwerk. Maak dan kennis met Wadinko.

U bent bankier en uw klant wil groeien. Maar u wilt of kunt niet de volle 100% financieren. Of u bent accountant en uw klant heeft aangegeven de onderneming te willen verkopen. Waar vindt u dan een geschikte opvolger die ook nog eens over voldoende kapitaal kan beschikken? In dit soort veel voorkomende praktijksituaties is Wadinko graag uw partner. 

Over Wadinko

Wadinko is een ondernemende en maatschappelijk betrokken investeringsmaatschappij met als werkgebied Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. We verstrekken risicodragend kapitaal aan ondernemers en ondernemingen, in ruil voor overwegend minderheidsbelangen. Als regionale participatiemaatschappij beschikt Wadinko bovendien over een uitgebreid en kwalitatief zeer hoogwaardig netwerk. Bijna dagelijks onderhouden we contacten met zichzelf bewezen, ervaren ondernemers, managers en bestuurders. Bijvoorbeeld als die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Daarnaast is Wadinko één van de founding partners achter Wimm, WRS.Finance en Perron038, die inzetten op de ontwikkeling van ondernemers en ondernemingen én hun medewerkers en op duurzame en circulaire innovatie.

Ervaren gesprekspartner

De combinatie van risicokapitaal, netwerk en ontwikkeling maakt dat Wadinko ook een ervaren gesprekspartner is voor u als accountant, bankier of bedrijfsconsultant, bijvoorbeeld bij groei of bedrijfsopvolging. Dat resulteert maar al te vaak in het ter beschikking stellen van risicodragend kapitaal voor groei- en innovatiestrategieën of voor MBI’s (management buy-in) en MBO’s (management buy-out). Of we activeren ons netwerk voor de meeste geschikte ondernemer, manager of bestuurder. Zo heeft Wadinko al vele grootbedrijven, MKB-bedrijven en familiebedrijven op succesvolle wijze begeleid én gefinancierd.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vrijwel altijd kunnen we met úw specialistische kennis en óns kapitaal en netwerk een oplossing bedenken, die uiteindelijk voor alle partijen bevredigend is. Juist ook voor de ondernemer of onderneming wiens belangen u behartigt. Waarbij het uiteraard voor zich spreekt dat we de verstandhouding tussen u en uw klant respecteren. Volop reden dus om eens kennis te maken. Al was het alleen maar om elkaar wat beter te leren kennen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw client met Wadinko?

Neem contact op