Doorgaan naar content

Een management buy-in bleek voor iedereen een mooie oplossing

cases

Afbeelding van twee postzegelalbums.

Een aantal jaren geleden ben ik voor mezelf begonnen als consultant. Maar ik ontdekte dat het alleen werken mij toch niet zo goed beviel. Via via kwam ik in contact met Wadinko. Daar wist men mij te vertellen dat de eigenaren van Uitgeverij DAVO, bekend van hoogwaardige postzegelalbums en postadministratie-producten, opvolging zochten.

Een management buy bleek voor iedereen een bevredigende oplossing.
Albert Ploeger, directeur uitgeverij Davo en Davo Fulfilment services

De oplossing

Na de eerste kennismaking constateerden we al snel dat er een klik was tussen de eigenaren van DAVO, de mensen van Wadinko en mijzelf. Een management buy bleek voor iedereen een bevredigende oplossing. Oók voor de medewerkers van DAVO. Want daarmee werd hun werkgelegenheid behouden. Bij verkoop aan een concurrent zou dat maar zeer de vraag zijn geweest. DAVO geeft voorgedrukte landenalbums voor postzegelverzamelaars uit en werkt daarnaast samen met tal van postadministraties in de gehele wereld bij het ontwikkelen en produceren van voor verzamelaars relevante producten.

Fulfilment

Als nieuwe activiteit verzorgt DAVO sinds enkele jaren de fulfilment van webshops inclusief het inpakken, ompakken, assembleren of op een andere manier waarde toevoegen aan de producten van klanten

Afbeelding van een heftruck met medewerker voor een magazijnstelling in een magazijn.
Afbeelding van een heftruck in het magazijn van DAVO.

Gerelateerde cases

Alle cases