Doorgaan naar content

Afscheid Wadinko-man van het eerste uur Bernard van Dijk

nieuws

1 June 2017

Afbeelding van directeur van Wadinko René Wolfkamp op het podium in de schouwburg Odeon tijdens het congres ter ere van 25 jaar Wadinko in 2017.

Van controller tot … , zo verging het Bernard van Dijk in 25 jaar Wadinko. Dit jaar heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, waarmee hij afscheid neemt van Wadinko. En Wadinko van hem. Er was geen mooier moment denkbaar om Bernard van Dijk uit te zwaaien dan op het Wadinko-congres op 31 mei jl.

Afbeelding op het podium in schouwburg Odeon in Zwolle met links de afscheid nemende Bernard van Dijk en rechts René Wolfkamp directeur van het bedrijf Wadinko.
Het laatste woord van Bernard van Dijk. Naast hem directeur van Wadinko René Wolfkamp.


In een aantal fraai geschoten filmpjes verwoordde Bernard van Dijk op zijn geheel eigen wijze 25 jaar Wadinko. Wie herkent niet zijn adagium ‘Charisma, competentie en consistentie, daaraan herken je een goede ondernemer…’. Wie herinnert zich niet zijn uitspraak ‘Uiteindelijk komt het neer op inspireren, innoveren en investeren…’. Maar Bernard van Dijk gaf de aanwezigen ook een wijze raad: ‘Ik gun het elke directie en elke werknemer om te investeren in zichzelf…’. Niet voor niets was WIMM, wat staat voor Wij Investeren in Mensen en Maatschappij hét grote afscheidscadeau aan Bernard van Dijk. Met WIMM gaat juist die grote wens van Bernard van Dijk in vervulling.

Groeibriljant

Bernard van Dijk tot slot: ‘In 2010 noemde Berenschot Wadinko nog een verborgen parel met toekomst. Bij mijn afscheid noem ik Wadinko een groeibriljant. Wees daar zuinig op’.

Wadinko wenst Bernard van Dijk, zijn vrouw Joke, zijn kinderen, familie en vrienden alle goeds!

Leuk om verder te lezen

Meer nieuws