Doorgaan naar content

Koninklijk bezoek Auping

nieuws

15 September 2021

Directeur Jan-Joost Bosman ontvangt koningin Maxima en koning Willem-Alexander voor een werkbezoek voor de hoofdingang van het bedrijf Auping. De burgemeester van Deventer Ron König kijkt rechts op de afbeelding toe.

Volledig circulair matras

Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben de fabriek van onze participatie Koninklijke Auping bezocht tijdens het streekbezoek dat ze brachten aan Deventer, Raalte en Olst-Wijhe, drie gemeenten in het zuidelijk deel van Salland (Provincie Overijssel).  Het bezoek stond in het teken van duurzame productie en innovatie. Auping bracht vorig jaar als eerste fabrikant ter wereld een volledig circulair matras op de markt

Innovatie en verduurzaming

Afbeelding van directeur Jan-Joost Bosman die uitleg geeft aan koningin Maxima en koning Willem met daarnaast commissaris van de koning van Overijssel Andries Heidema met op de achtergrond de groene plantenwand in de fabriek van het bedrijf Auping.
Jan-Joost Bosman legt uit aan koninklijk paar.

Vergezeld door Commissaris van de Koning Andries Heidema en burgemeester Ron König ging het koninklijk paar in gesprek met Auping directeur Jan-Joost Bosman en onderzoeker Geert Doorlag over de inspanningen rondom innovatie en verduurzaming. In het naaiatelier lieten Martijn van Haaf en collega’s zien hoe Auping circulaire matrassen maakt. Het was een ontspannen streekbezoek, waarbij het koninklijk paar op een positieve manier iets heeft meegekregen van de kracht van Auping en de regio. Wadinko is trots op het koninklijk bezoek aan haar participatie Auping!

Afbeelding van het koninklijk echtpaar die uitleg krijgen aan een productielijn bij het bedrijf Auping.
Martijn van Haaf (uiterst rechts) en collega's laten zien hoe Auping circulaire matrassen maakt.

Leuk om verder te lezen

Meer nieuws