Doorgaan naar content

Koninklijke Auping in MT500

nieuws

28 June 2021

Afbeelding van een deel van het hoofd op een kussen en de schouder van een vrouw op een matras ligt met daarnaast ingenaaide Auping Evolve logo van het bedrijf Auping.

Gestegen naar plek 17

In de MT500, een lijst van 500 bedrijven met de beste reputatie, is Auping gestegen van plek 49 naar 17.

Sectorwinnaar Textiel- en meubelfabrikanten

Daarnaast is Auping uitgeroepen tot sectorwinnaar in de categorie Textiel- en meubelfabrikanten vanwege haar sterke scores op klantgerichtheid, excellente uitvoering, werkgeverschap en duurzaamheid. Dat zijn de pijlers onder een sterke reputatie. Auping is met recht erg trots op deze flinke sprong.

Auping wil mensen goed laten slapen, op zo’n manier dat de wereld zelf ook uitrust. En dat kunnen zij alleen realiseren samen met haar partners, leveranciers en klanten. Auping geniet een groot vertrouwen.
Jury MT 500

B corp

In 2020 verkreeg Auping de B Corp status. Deze certificering brengt de nadrukkelijke verantwoordelijkheid met zich mee om een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren. Auping wil de wereld uitrusten, de wereld leefbaar, gezond en veilig houden. B Corp-bedrijven geven niet alleen om winst, ze zetten zich ook in voor mens en planeet. Dat heeft Auping altijd al gedaan, maar nu is het ook officieel.  Zelfs in de statuten van Auping is opgenomen dat de impact van  handelen wordt afgewogen tegen alle belangen van haar stakeholders. Dat daaruit een goede reputatie volgt en een knappe plek in deze lijst, sterkt Auping alleen nog maar meer in het behalen van haar missie.

Leuk om verder te lezen

Meer nieuws