Doorgaan naar content

Robertpack en Perron038

nieuws

23 September 2021

Afbeelding van een robotarm met twee monteurs van het bedrijf Robert Pack.

Robertpack en Perron038 zetten samen de hightech maakindustrie in regio Zwolle op de kaart.

Afbeelding met daarop van links naar rechts staan Marius Woldberg van Perron038, Dirk Franken en Tom Niens van Robertpact en Piet Mosterd voorzitter van Perron038 na de ondertekening van het partnercontract.
Van links naar rechts Marius Woldberg (Perron038), Dirk Franken (Robertpack), Tom Niens (Robertpack) en Piet Mosterd (Perron038)

Grote (wereld)merken

Coca-Cola, Heineken, FrieslandCampina, Bavaria, Bolletje, Unilever, Wavin, Royal A-ware; zomaar een greep uit een aantal grote (wereld)merken waar 24/7 (verpakkings)robots van system integrator Robertpack uit Zwolle draaien.

Partnerovereenkomst Perron038

Om beter te blijven innoveren heeft Robertpack een partnerovereenkomst gesloten met Perron038. In deze innovatieve omgeving verbindt Robertpack zich met andere technische bedrijven aan actuele thema’s van de maakindustrie samen met studenten. Bij Perron038 staan nieuwe technologieën in de maakindustrie centraal en worden jonge mensen geïnspireerd om in de techniek aan de slag te gaan.

Talent en kennis 

Robertpack gaat samen met regionale ondernemers en het onderwijs eraan werken om talent en kennis met elkaar te verbinden en te behouden. Onze regio biedt volop kansen voor een passende en uitdagende baan in de techniek!

Leuk om verder te lezen

Meer nieuws