Doorgaan naar content

WMKB gelanceerd op de duurzaamheidsmiddag van Wadinko

nieuws

15 November 2022

WMKB.

Op donderdag 10 november is in het circulaire pand van RPP Kunststofoplossingen in Nieuwleusen WMKB (Waardenvol MKB) gelanceerd. Een nieuwe initiatief van Wadinko.

De bijeenkomst georganiseerd, door Wadinko, informeert bedrijven waaronder haar participaties over ontwikkelingen rond duurzaam en toekomstbestendig ondernemen.

Kick off bijeenkomst duurzaamheid en start van WMKB door Wadinko.
Kick off bijeenkomst duurzaamheid en start van WMKB door Wadinko.

Jaap de Vries van DZyzzion en founder van het Koploperproject presenteerde het project en kondigde aan dat bedrijven uit Overijssel die hiermee praktisch aan de slag willen, zich nu kunnen inschrijven voor een volgend Koploperproject. Dit wordt ook nog eens financieel ondersteund door de provincie Overijssel.

Koploperproject

Deze Koplopers worden begeleid door Esther Jansen van WMKB, Harry Mengers (zelfstandig adviseur) en Jaap de Vries van DZyzzion. Naast deelname aan de Koploperprojecten kunnen bedrijven ook op individuele basis gebruik maken van de DuOn-Scan van DZyzzion.

Circo Track

Bas Roelofs van Sustar en Circo-trainer ging dieper in op circulair ondernemen en nodigde bedrijven uit om deel te nemen aan een Circo Track, waarmee ze concreet aan de slag gaan met het circulair ontwerpen van een product, dienst of businessmodel. Beide trajecten worden aangeboden door WMKB en vullen elkaar goed aan.

Afbeelding van lancering van het logo WMKB. De afbeelding links directeur van Wadinko René Wolfkamp en rechts Esther Jansen.
Lancering WMKB. Links staat directeur van Wadinko René Wolfkamp en rechts Esther Jansen van WMKB.

Aan het eind van de bijeenkomst onthulde René Wolfkamp, directeur van Wadinko, en Esther Jansen om WMKB officieel het logo met een animatie. te lanceren door een animatie van logo te presenteren. WMKB is een moderne netwerkorganisatie die MKB-ondernemers in Overijssel, Noordelijk Flevoland en Zuidwest Drenthe faciliteert bij het aanjagen en het stap voor stap uitrollen van duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoeringen en -initiatieven. WMKB zal onder leiding van Esther Jansen verder worden uitgebouwd.

Lees meer informatie over WMKB.

Leuk om verder te lezen

Meer nieuws